Kan jouw interieur wel wat kleur gebruiken? Maar vind je het spannend om de juiste kleuren te kiezen en heb je geen idee hoe je dit aanpakt?

Hoe maak je een persoonlijk kleurenpalet? 

Van onpersoonlijk & wit naar een warm en uitnodigend interieur

In mijn nieuwste masterclass 'Kleur in huis'  geef ik antwoord op al jouw kleurvragen! Een persoonlijke en praktische masterclass waarmee je meteen aan de slag kan in huis.

MASTERCLASS KLEUR IN HUIS

start: maandag 25 oktober

 

Jouw toegangsticket 

Online masterclass 'Kleur in huis'

Duur: 6 maanden onbeperkt toegang

€65,- (ipv €89)


6 maanden toegang tot online leeromgeving met

6 video modules


Digitaal e-magazine met opdrachten


1 op 1 kleuradvies + vragen via live chat


Toegang tot exclusief webinar + Q&A in november


Ik geef jou alle tools en tips om een persoonlijk kleurenpalet te creëren en dit toe te passen in huis.

DE JUISTE KLEURKEUZES MAKEN IN HUIS

Herken jij je in één van onderstaande vragen die ik via mijn DM binnen kreeg? Ik vroeg waar ze tegenaan liepen bij het inrichten van hun interieur...

UNIEKE SAMENWERKING

Ik wil jou laten zien hoe je in een handomdraai een persoonlijk interieur kan creëren met kleur. Ik had dan ook de eer om een unieke samenwerking aan te gaan met Flexa. Ik heb mijn eigen Flexa Binti Home Kleurencollectie ontworpen. Uiteraard komen in deze masterclass allerlei kleurcollecties aan het bod.

Voor & Na inspiratie

Binti Home realiseerde projecten voor:

Deze masterclass is voor jou als...

 

...je al zolang naar witte muren kijkt en toch echt aan de slag wilt gaan met kleur...

 

 ...je net bent verhuisd: de basis is in orde... en nu?

 

 

...je gek bent op kleur maar geen keuze durft te maken...
 

 

...je graag een naturel en rustige sfeer wilt creëren maar niet verder komt dan wit... en het hiermee jouw interieur juíst onrustig oogt... 

 

 

...je nieuwe meubels hebt maar je weet goed hoe je dit kan combineren met kleur...

 

 

...je bang bent dat een kleur te donker zal uitvallen...

 

 

...je blij bent met de basis van jouw interieur maar je  niet goed weet hoe je de volgende stap zet qua styling en inrichting (met kleur)

 

 

 

De inhoud van de masterclass

In 6 modules vertel ik je alles over kleur, deel ik veel kleurinspiratie én geef ik je stap voor stap uitleg hoe je zelf aan de slag kan gaan met kleur in huis. Van naturellen tot warme aardetinten. Kleur is persoonlijk, het vertelt een verhaal, jouw verhaal.

 

 • Module 1 : De basis

  We starten met de basis, dit houdt in dat we kijken naar de huidige situatie. Ben je net verhuisd? Woon je al jaren in hetzelfde huis? Wat is jouw huidig kleurenpalet? En wat voor natuurlijk licht komt de woning binnen (en het effect hiervan). 

   

 • Module 2: Moodboard

  Als start van het kleurenplan dat we gaan maken starten met een moodboard. We gaan jouw droominterieur visualiseren. Wat wil je voelen als je jouw huis binnenkomt? Van welke kleuren word je blij? Hoe heeft kleur invloed op hoe jij je voelt? 

   

 • Module 3: Kracht van kleur

  Ik hou van de kracht van kleur. In deze les ga ik je vertellen hoe kleur een bepaald effect kan hebben op de ruimte. Ik laat de kracht van kleur zien en hoe je met bepaalde kleuren verschillende effecten kan creeëren in een ruimte. 

   

 • Module 4: Kleuren combineren

  We gaan een kleurenpalet maken geinspireerd op jouw moodboard én passend bij jouw persoonlijke situatie. Ik leer je hoe je kleuren met elkaar kan combineren. Van naturellen tot warme aardetinten en van pastellen tot krachtige contrasten. We maken een persoonlijk kleurenpalet dat helemaal bij jou past. 

   

 • Module 5: Kleurentrends vs. tijdloos interieur

  Dit is een module vol kleurinspiratie. Ieder jaar worden er weer nieuwe trendkleuren gelanceerd. Wat zijn de laatste trends? Hoe zorg je dat jouw interieur een fijne basis heeft maar kan je toch trendkleuren toevoegen aan jouw interieur? 

   

 • Module 6: Eenheid en sfeer

  In deze laatste module ga ik je leren hoe jij jouw kleurenpalet kan toepassen in jouw interieur. Van een balans creëren tot budgetoplossingen. En van toffe DIY's tot echte eyecatchers waarmee je impact maakt. In deze les leer je hoe je een kleurenpalet helemaal eigen maakt. 

 • BONUS: Live webinar + Q&A in november

   

 • Het programma voor jou

  Deze masterclass staat in het teken van jou. Mijn doel is om jou te inspireren en motiveren om jouw droominterieur te realiseren. Niets moet in deze masterclass, luister vooral naar jouw eigen gevoel dat is het allerbelangrijkste. Sommige stappen zijn spannend, er zijn geen vaste 'regels'. Ik deel met jou mijn tips en liefde voor kleur met het doel dat jij de elementen eruit pakt die echt bij jou passen. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om jouw droominterieur vol kleur te realiseren. 

KRACHT VAN KLEUR

Je kan zoveel kanten op met kleur. Van toffe diy's en subtiele contrasten tot echte eyecatchers. Maak het vooral helemaal eigen.

Na deze masterclass...

Heb jij een moodboard en kleurenpalet gemaakt voor jouw interieur.

 

Heb je de juiste kleuren gekozen voor in huis.

 

Kan jij aan de slag om jouw droominterieur te creëren.

 

Voel je geen angst meer en ga je vol zelfvertrouwen aan de slag om met kleur aan de slag te gaan in huis. 

 

Krijg je een glimlach op jouw gezicht als je jouw huis binnenkomt.

 

Vraagt iedereen jou of je een interieurstylist hebt ingeschakeld,

nee jij hebt dit zelf gedaan! :)

 

 

 

Binti Home

Souraya Hassan

Interieur stylist & online ondernemerSinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf Binti Home. Ik was 20 jaar toen ik begon met ondernemen en in de afgelopen 12 jaar heb ik door heel veel dromen én vooral doen Binti Home tot een succesvol bedrijf weten te maken. Het ''geheim''? Altijd luisteren naar je gevoel en keuzes maken met je hart. Doen waar je echt blij van wordt en op die manier een leven creëren waar je van blij van wordt.

 

Het huis waar je woont of de plek waar je werkt is daar zo'n groot onderdeel van. Dat heb ik de afgelopen jaren gezien tijdens het ontwerpen voor particulieren en bedrijven. Een interieur is een weerspiegeling van wie jij bent en zorgt voor het geluk dat je voelt, de rust en bovenal dat je je echt thuis voelt. Om nog meer mensen te helpen, inspireren én motiveren om van hun huis de fijnste plek te maken heb ik deze cursus ontwikkeld. Een cursus waarbij jij zelf aan de slag gaat, luisteren naar jouw gevoel en een interieur creëren waar je trots op bent. Dat je binnenkomt en voelt: ''Ja dit is thuis, mijn thuis!''

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier geef ik antwoord op de meest gestelde vragen over mijn online programma.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan jouw vraag hieronder in het contactformulier.


Is deze masterclass geschikt voor mij?

Wat heb je nodig om deze masterclass te volgen?

Hoe vaak ga je live en waar kan ik dat zien?

Krijg ik een factuur bij aankoop?

Wanneer start de masterclass?

Hoe werkt deze masterclass?

Hoelang blijft het online programma beschikbaar?

Hoeveel kost de masterclass?

Deze online cursus is een onderdeel van Binti Home, www.bintihomeblog.com, kvk27352059 BTW-identificatienummer: NL001247611B03.

Je kan contact opnemen via info[@]binti-home.nl of bellen naar 06-39439410

Heb je een vraag? 


EMAIL

info@binti-home.nl

INSTAGRAM

@bintihome