Als (startende) ondernemer herken jij dit...

Je wilt van jouw passie jouw beroep maken maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen...

 

Je weet dat het delen van eigen foto's heel belangrijk is in deze tijd. Zowel voor je website en socials maar hoe pak je dit aan en hoe maak je deze foto's met je telefoon of camera...?

 

Struggles met Instagram, het algoritme zorgt ervoor dat je bijna niet wordt gezien...

 

Je loopt al zolang met het idee om 'iets' te gaan doen maar je komt niet tot een concreet idee...

 

Je wil graag starten met ondernemen maar je weet niet hoe...

 

Je hebt het gevoel dat je niet gezien wordt op jouw website, blog of socials...

 

Je bent al jaren ondernemer maar je wilt zo graag een volgende stap zetten met jouw bedrijf...

 

Het lukt je niet om potentiële en opdrachtgevers te bereiken...

 

 

Je hebt nu een fulltime baan en je vindt het spannend om de stap te zetten naar ondernemen... 

 

 

Een greep uit projecten die ik met Binti Home heb mogen realiseren.

Na 12 jaar ondernemen leer ik jou al mijn kennis en lessen op het gebied van online ondernemen, creative branding en meer...

In mijn 6 weekse programma leer ik jou hoe jij een krachtig en authentiek bedrijf neerzet, hoe je content creëert voor jouw website & socials, hoe je de balans vindt tussen werk en privé, hoe je jouw vage ideeën en plannen omzet in een concreet plan voor jouw bedrijf en vooral hoe je écht kan ondernemen vanuit het hart.

 

Ik vertel je eerlijk mijn ondernemersverhaal en deel al mijn lessen en kennis van de afgelopen 12 jaar ondernemen. Mijn bedrijf heet Binti Home en 'Binti' is Arabisch voor mijn meisje/mijn dochter. En dat is ook echt wat mijn bedrijf voor mij betekent. Binti Home is een weerspiegeling van wie ik ben, ik ben dagelijks met mijn bedrijf bezig en al 12 jaar lang mag ik dit mijn droombaan noemen. En dat gun ik jou ook! In mijn online programma creative branding voor ondernemers leer ik jou hoe je van jouw idee een concreet plan maakt voor jouw bedrijf, hoe je de mooiste beelden creëert en hoe jij een volgende stap kan zetten met jouw bedrijf. Luister naar jouw hart dan ontstaan de mooiste dingen!

 

Binti Home realiseerde projecten voor:

In mijn online programma krijg je:

Exclusief toegang tot een online leeromgeving met 12 les video's bonus video's

 

 

 

Business journal met opdrachten en

praktische ​checklists (per post)

 

 

 

 

 

Elke 2 weken een live webinar over een thema met eerlijke ondernemersverhalen + Q&A

Toegang tot besloten Facebook groep om te sparren met mede ondernemers en wekelijks incheck moment

Eenmalige Pilot launch deal: Geldig t/m zondag 20 juni 2021

 • Toegang tot een leeromgeving met meer dan 12 video's

 • Je ontvangt een Business Journal thuis met opdrachten en handige checklists

 • Elke twee weken een online webinar + Q&A

 • Toegang tot exclusieve FB groep

 • Als Pilot member ontvang jij de aankomende periode wat mails zodat jij jouw input kan leveren zodat het bonus materiaal in dit programma helemaal op jouw afgestemd wordt! 

 • Toegang tot het Summer business webinar 'Jouw bedrijf naar een nieuw level' in juli 2021 (incl replay)

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Dit online programma is voor jou...

Als je werkzaam bent in loondienst maar je al jaren droomt om iets voor jezelf te beginnen...

 

Als je van jouw hobby of passie jouw beroep wilt maken...
 

Als je als zzp'er aan de slag wilt gaan met de branding van jouw bedrijf. De branche maakt niet uit, creatieve beroepen maar ook als je werkt als coach, grafisch vormgever of een eigen bakkerij hebt. 

 

Als je een webshop wilt starten of een vertaling wil maken van jouw winkel naar online...Voor iedere ondernemer is branding en een eigen visuele identiteit ontzettend belangrijk...

 

Als je wilt groeien met Instagram, Youtube of je blog...

 

Styling en fotografie een passie is en hier verder in wilt groeien...

 

Als je meer wilt leren over ondernemen in het algemeen... van het bouwen van een netwerk tot planning en structuur...

 

 

 

Het programma

In 6 weken leer je hoe je jouw eigen unieke beeldstijl creëert en hoe je hiermee de volgende stap maakt met jouw bedrijf. 

 

Elke week bekijk je de video lessen die horen bij het thema, je kan de opdrachten maken uit de Business Journal en ik ga 1x per week live om de voortgang te bespreken en vragen te beantwoorden. 

 

 • Week 01: Your story

  We starten bij het begin. Of je nou al jaren ondernemer bent of je wilt beginnen met ondernemen. We starten dit 6 weekse programma met reflectie. We kijken wie jij bent, waar jij voor staat, waarom je bent gaan ondernemen of waarom die wens er is. Wat zijn jouw kernwaarden en visie voor de toekomst? Maak jouw dromen visueel het heeft niet voor niets een plekje gekregen in jouw hart. We maken een visionbord om het inzichtelijk te maken als startpunt voor de rest van het programma. 

   

 • Week 02: Creative brand identity

  Deze week gaan we aan de slag met de branding van jouw bedrijf. Hoe vertaal je jouw visie en stijl naar de look en feel van jouw bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dit zo belangrijk? We gaan jouw visionbord vertalen naar een beeldstijl. Aan de slag met Canva! (meteen een must have tip!) Daarnaast zet je jouw bedrijf op de kaart met een krachtig platform. Potentiële klanten kunnen niet meer om jou heen. Je gaat jouw beeldstijl vertalen naar jouw eigen unieke platform, bijvoorbeeld je website, een blog, Youtube of Instagram. Deze week ga je ook kijken welk platform het beste bij jou past en leer je in praktische lessen hoe je dit invult met jouw eigen verhaal. Je gaat aan de slag met creatieve concepten en een duidelijk plan en een brandguide. Zodat je hier steeds op terug kan vallen tijdens het ondernemen. 

   

 • Eind week 02: Online live webinar + Q&A

   

   

 • Week 03: Create your business 

  Deze bomvolle module staat in het teken van creëeren. Van fotostyling tot fotografie, nabewerking en creatieve concepten. Allereerst, wat zet je op de foto? Als interieurstylist is dit vanzelfsprekend jouw interieur, als grafisch vormgever jouw producten maar wat doe je als lifestyle blogger? Of als coach? Ben je schrijver? Maak je sieraden? Heb je een webshop? Of wil je ondernemen in de beauty branche? We maken deze week een content plan voor jouw bedrijf met heel veel concrete ideeën zodat jij weet wat je kan gaan delen. Jouw identiteit en kernwaarden spelen hierbij een grote rol. 

   

  Daarnaast leer ik je de basis kennis om foto's te maken, van praktische instellingen tot compositie en hoe werk je met het natuurlijk daglicht? De foto's kan je maken met een camera of telefoon. Voor de finishing touch van de foto's ga je aan de slag met nabewerking in Lightroom (zowel computer als telefoon). Bonus: fotografie voor verschillende doeleinden o.a. online shop, website,  blog, instagram etc. 

 • Week 04: Behind the brand

  Terwijl je keihard aan het werk bent aan jouw bedrijf is het goed om weer even stil te staan. Deze week staat dan ook in het teken van jou. We kijken hoe je de balans kan vinden tussen werk en privé. Maar ook gaan we dieper in op jouw verhaal. In week 01 zijn we gestart met jouw identiteit en hoe je dit vertaald naar jouw bedrijf. Hoe geef je jouw bedrijf een gezicht op een manier dat echt bij jou past. Daarnaast kijken we naar planning, workflow en structuur zodat jij jezelf niet zal verliezen in het ondernemen. Dit zal herkenbaar zijn voor elke ondernemer. Ik deel mijn eerlijke verhaal. Samen werken we aan een goede balans voor een gezond bedrijf. 

 • Eind week 04: Online live webinar + Q&A

   

   

 • Week 05: Business XL

  Naast content creatie, fotografie en het creëren van jouw eigen beelden komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken. Deze week staat volledig in het teken van mindset, netwerken, groei, balans, en alles wat je wil weten over ondernemen. Dankzij jouw ticket voor de Pilot Prelaunch kan jij exclusief input leveren voor deze week en worden al jouw vragen meegenomen in de les video's. 

   

 • Week 06: Pitch your business

  De laatste week van dit online programma waar alles zal samenkomen. Je gaat jouw bedrijf namelijk pitchen op een manier die bij jou past. Maak je een mooie presentatie, zet je alles op 1 a4? Maak je een Reels, een video of ga je toch voor een moodboard? Een week met effectieve opdrachten om jou te helpen om kort en krachtig te kunnen vertellen wie jij bent, wat je doet en wat je voor iemand kan betekenen. Super handig voor het netwerken zowel digitaal als offline ;) 

   

 • Eind week 06: Online live webinar + Q&A

   

   

 • Het programma voor jou

  Dit online programma staat in het teken van jou. Mijn doel is om jou te inspireren en motiveren om jouw dromen waar te maken. Niets moet in dit online programma, luister vooral naar jouw eigen gevoel dat is het allerbelangrijkste. Sommige stappen zijn spannend, er zijn geen vaste 'regels'. Ik deel met jou mijn verhaal met het doel dat jij de elementen eruit pakt die echt bij jou passen. 

Na dit online programma...

Heb jij een duidelijk business plan voor jouw bedrijf.

 

Maak je de mooiste foto's met jouw camera of smartphone.

 

Creëer je beelden voor jouw socials en website die echt passen bij wat jij uit wil stralen met jouw bedrijf.

 

Heb je alle tools om te groeien met jouw bedrijf en authentiek te ondernemen. 

 

Je hebt jouw eigen platform opgericht en merkt dat je via google gevonden wordt.

 

Staat jouw visuele identiteit en branding als een huis. 

 

Weet je hoe je jouw bedrijf naar een volgend level kan tillen én hoe je je kan onderscheiden van anderen.

 

Heb je een netwerk om je heen van ondernemers waar je mee kan sparren en groeien. 

 

Zal je zien dat je meer zichtbaar bent geworden en hiermee potentiële klanten aantrekt.

 

 

Binti Home

Souraya Hassan

Interieur stylist & online ondernemer


Sinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf Binti Home. Ik was 20 jaar toen ik begon met ondernemen en in de afgelopen 12 jaar heb ik door heel veel dromen én vooral doen Binti Home tot een succesvol bedrijf weten te maken. Het ''geheim''? Altijd luisteren naar je gevoel en keuzes maken met je hart. Doen waar je echt blij van wordt en op die manier een leven creëren waar je van blij van wordt. Het huis waar je woont of de plek waar je werkt is daar zo'n groot onderdeel van. Dat heb ik de afgelopen jaren gezien tijdens het ontwerpen voor particulieren en bedrijven. Een interieur is een weerspiegeling van wie jij bent en zorgt voor het geluk dat je voelt, de rust en bovenal dat je je echt thuis voelt. Om nog meer mensen te helpen, inspireren én motiveren om van hun huis de fijnste plek te maken heb ik deze cursus ontwikkeld. Een cursus waarbij jij zelf aan de slag gaat, luisteren naar jouw gevoel en een interieur creëren waar je trots op bent. Dat je binnenkomt en voelt: ''Ja dit is thuis, mijn thuis!''

 • Toegang tot een leeromgeving met meer dan 12 video's

 • Je ontvangt een Business Journal thuis met opdrachten en handige checklists

 • Elke twee weken een online webinar + Q&A

 • Toegang tot exclusieve FB groep

 • Als Pilot member ontvang jij de aankomende periode wat mails zodat jij jouw input kan leveren zodat het bonus materiaal in dit programma helemaal op jouw afgestemd wordt!

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier geef ik antwoord op de meest gestelde vragen over mijn online programma.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan jouw vraag hieronder in het contactformulier.


Is dit programma geschikt voor mij?

Wat heb je nodig om deze cursus te volgen?

Hoe vaak ga je live en waar kan ik dat zien?

Krijg ik een factuur bij aankoop?

Wanneer start het online programma?

Ik heb geen Instagram, kan ik de cursus alsnog volgen?

Hoelang blijft het online programma beschikbaar?

Hoeveel kost het online programma?

Deze online cursus is een onderdeel van Binti Home, www.bintihomeblog.com, kvk27352059 BTW-identificatienummer: NL001247611B03.

Je kan contact opnemen via info[@]binti-home.nl of bellen naar 06-39439410

Heb je een vraag? 


EMAIL

info@binti-home.nl

INSTAGRAM

@bintihome