Ondernemerscursus 

 

'Van mindset tot creatie & online zichtbaarheid. 

In 6 weken leer ik jou hoe je een persoonlijk & authentiek bedrijf bouwt dat echt bij je past!'

 

Want...

Droom jij al jaren van een eigen bedrijf?
 

Wil jij van jouw hobby of passie jouw werk maken?

 

Wil je nu écht een volgende stap zetten met jouw onderneming en op persoonlijk vlak?

 

Of kriebelt het gewoon al een lange tijd om 'iets' te gaan doen? 

 

Maar...

Lukt het je maar niet om zichtbaar te worden en genoeg opdrachten en klanten te krijgen?

 

Krijg je van je omgeving te horen dat het geen goed idee is en dat je zal falen?

 

Vind je het spannend om de zekerheid van jouw huidige baan op te geven en weet je niet hoe je moet starten?

 

Of word  je onzeker door alles wat je online ziet en denk je: dit lukt mij niet...

 

Ik weet dat dit jou wél gaat lukken. Ik geloof namelijk dat als jij die droom hebt en dus voelt dat jij dit wilt doen. Dat jij dit werkelijkheid kan maken, op jouw eigen unieke manier. 

 

Online cursus voor ondernemers
WEGENS SUCCES van editie 01,

 

Een nieuwe editie in januari/februari 2022

Jouw toegangsticket 

Online cursus 'Van droom naar authentiek bedrijf'

Duur: 6 weken, in je eigen tijd te volgen + jaar toegang

€199,- (ipv €299)


Een jaar toegang tot de online leeromgeving met 25 video's


Business journal (werkboek) per post


Elke 2 weken een live webinar + Q&A


Toegang tot besloten Facebook groep


1 op 1 support via chat en e-mail

(mogelijkheid tot uitbreiding)


0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

'Als jij in jouw kracht staat dan haal je het beste in jezelf naar boven. Zo kan je doen waar je goed in bent én waar je blij van wordt!'

 

In mijn lesvideo's deel ik mijn persoonlijke ondernemersverhalen, praktische tips en ook opdrachten waarmee jij stap voor stap kan bouwen aan een duurzaam en persoonlijk bedrijf. Ik geloof namelijk niet in een succesvol bedrijf, want succes is voor iedereen anders. Ga ondernemen vanuit jouw hart, als je daar je focus legt sta je in jouw kracht en kan je écht doen waar je blij van wordt.

In 20 video's gaan we stap voor stap aan de slag. We gaan eerst werken aan jouw mindset, jouw droom vertalen naar een ondernemersplan en zorgen dat al jouw angsten plaats gaan maken voor acties. Want jij kan dit! Ik wil dat jij in jezelf gelooft en jezelf dit vooral gunt. Want als jij een droom hebt, dan is niets mooier dan ervoor te gaan! 

Reacties op het business webinar deze zomer..

De eerste groep cursisten deed deze zomer al een business webinar als kickof van deze cursus. Dit is een greep uit de reacties:

Binti Home realiseerde projecten voor:

In mijn 6 weekse ondernemerscursus krijg je:

Exclusief toegang tot een online leeromgeving met 25 les video's bonus video's

 

 

 

Business journal met opdrachten en

praktische ​checklists (per post)

 

 

 

 

 

Elke 2 weken een live webinar over een thema met eerlijke ondernemersverhalen + Q&A

Toegang tot besloten Facebook groep om te sparren met mede ondernemers en wekelijks incheck moment

'Ik hoor regelmatig dat de Binti stijl zo herkenbaar en authentiek is. Met deze ondenemerscursus ga jij dat ook creëren voor jouw bedrijf!' - Souraya

Dit online programma is voor jou...

Als je werkzaam bent in loondienst maar je al jaren droomt om iets voor jezelf te beginnen...

 

Als je van jouw hobby of passie jouw beroep wilt maken...
 

Als je als zzp'er aan de slag wilt gaan met de branding van jouw bedrijf. De branche, een creatief beroep, coach, grafisch vormgever of een eigen bakerij, dat maakt niet uit. 

 

Als je een webshop wilt starten of een vertaling wil maken van jouw winkel naar online...Voor iedere ondernemer is branding en een eigen visuele identiteit ontzettend belangrijk...

 

Als je wilt groeien met Instagram, YouTube of je blog...

 

Als styling en fotografie een passie is en hier verder in wilt groeien...

 

Als je meer wilt leren over ondernemen in het algemeen... van het bouwen van een netwerk tot planning en structuur...

 

 

 

Het programma

In 6 weken leer je hoe je jouw eigen unieke beeldstijl creëert en hoe je hiermee de volgende stap maakt met jouw bedrijf. 

Elke week bekijk je de video lessen die horen bij het thema, je kan de opdrachten maken uit de business journal en ik ga 1x per week live om de voortgang te bespreken en vragen te beantwoorden. 

 

 • Week 1: Jouw verhaal

  We starten bij het begin. Of je nou al jaren ondernemer bent of je wilt beginnen met ondernemen. We starten dit 6 weekse programma met reflectie. We kijken wie jij bent, waar jij voor staat, waarom je bent gaan ondernemen of waarom die wens er is. Wat zijn jouw kernwaarden en visie voor de toekomst? Maak jouw dromen visueel, het heeft niet voor niets een plekje gekregen in jouw hart. We maken een visionbord, businessbord om het inzichtelijk te maken als startpunt voor de rest van het programma. Ook vertel ik je alles over het ondernemersplan. Hoe start je daadwerkelijk jouw bedrijf?

   

 • Week 2: Merkbeleving

  Deze week gaan we aan de slag met de merkbeleving van jouw bedrijf. Hoe vertaal je jouw visie en stijl naar de look en feel van jouw bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dit zo belangrijk? We gaan jouw visionbord vertalen naar een beeldstijl. Dit doen we met Canva! (meteen een must have tip!). Je gaat aan de slag met creatieve concepten en een duidelijk plan, welke je vertaalt naar jouw brandguide. Hier kan je steeds op terug vallen tijdens het ondernemen. 

 • Eind week 2: Online live webinar + Q&A

   

   

 • Week 3: Jouw eigen platform

  In deze week vertel ik je waarom een eigen platform zo ontzettend belangrijk is én waardevol voor jouw bedrijf. Door een eigen platform te starten vergroot je jouw online zichtbaarheid. Je geeft jouw website meer dynamiek waardoor je beter zichtbaar wordt voor jouw potentiële klanten via Google. Maar ook bouw je aan een sterk en professioneel eigen merkidentiteit. Ik vertel je mijn eigen verhaal, wat dit mij heeft gebracht en hoe je dit stap voor stap kan realiseren voor jouw bedrijf. 

   

   

 • Week 4: Fotostyling & fotografie

  Deze bomvolle module staat in het teken van creëeren. Van fotostyling tot fotografie, nabewerking en creatieve concepten. Allereerst, wat zet je op de foto? Als interieurstylist is dit vanzelfsprekend jouw interieur, als grafisch vormgever jouw producten maar wat doe je als lifestyle blogger? Of als coach? Ben je schrijver? Maak je sieraden? Heb je een webshop? Of wil je ondernemen in de beauty branche? We maken deze week een content plan voor jouw bedrijf met heel veel concrete ideeën zodat jij weet wat je kan gaan delen. Jouw identiteit en kernwaarden spelen hierbij een grote rol. 

   

  Daarnaast leer ik je de basis kennis om foto's te maken, van praktische instellingen tot compositie en hoe werk je met het natuurlijk daglicht? De foto's kan je maken met een camera of telefoon. Voor de finishing touch van de foto's ga je aan de slag met nabewerking in Lightroom (zowel computer als telefoon). Bonus: fotografie voor verschillende doeleinden o.a. online shop, website,  blog, instagram etc. 

   

 • Eind week 4: Online live webinar + Q&A

   

   

 • Week 5: Strategie & balans

  Terwijl je keihard aan het werk bent aan jouw bedrijf is het goed om weer even stil te staan. Deze week staat dan ook in het teken van jou. We kijken hoe je de balans kan vinden tussen werk en privé. Maar ook gaan we dieper in op jouw verhaal. In week 01 zijn we gestart met jouw identiteit en hoe je dit vertaald naar jouw bedrijf. Hoe geef je jouw bedrijf een gezicht op een manier dat echt bij jou past. Daarnaast kijken we naar planning, workflow en structuur zodat jij jezelf niet zal verliezen in het ondernemen. Dit zal herkenbaar zijn voor elke ondernemer. Ik deel mijn eerlijke verhaal. Samen werken we aan een goede balans voor een gezond bedrijf.  

   

  Naast content creatie, fotografie en het creëren van jouw eigen beelden komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken. Deze week staat volledig in het teken van mindset, netwerken, groei, balans en alles wat je wil weten over ondernemen. Maar ook deel ik al mijn social media tips om jouw zichtbaarheid te vergroten.

   

 • Week 6: Pitch your business

  De laatste week van dit online programma waar alles zal samenkomen. Je gaat jouw bedrijf namelijk pitchen op een manier die bij jou past. Maak je een mooie presentatie, zet je alles op 1 A4? Maak je een Reels, een video of ga je toch voor een moodboard? Een week met effectieve opdrachten om jou te helpen om kort en krachtig te kunnen vertellen wie jij bent, wat je doet en wat je voor iemand kan betekenen. Super handig voor het netwerken zowel digitaal als offline ;) 

   

 • Eind week 6: Online live webinar + Q&A

   

   

 • Het programma voor jou

  Dit online programma staat in het teken van jou. Mijn doel is om jou te inspireren en motiveren om jouw dromen waar te maken. Niets moet in dit online programma, luister vooral naar jouw eigen gevoel dat is het allerbelangrijkste. Sommige stappen zijn spannend, er zijn geen vaste 'regels'. Ik deel met jou mijn verhaal met het doel dat jij de elementen eruit pakt die echt bij jou passen. 

Na dit online programma...

Heb jij een duidelijk business plan voor jouw bedrijf.

 

Maak je de mooiste foto's met jouw camera of smartphone.

 

Creëer je beelden voor jouw socials en website die echt passen bij wat jij uit wil stralen met jouw bedrijf.

 

Heb je alle tools om te groeien met jouw bedrijf en authentiek te ondernemen. 

 

Je hebt jouw eigen platform opgericht en merkt dat je via google gevonden wordt.

 

Staat jouw visuele identiteit en branding als een huis. 

 

Weet je hoe je jouw bedrijf naar een volgend level kan tillen én hoe je je kan onderscheiden van anderen.

 

Heb je een netwerk om je heen van ondernemers waar je mee kan sparren en groeien. 

 

Zal je zien dat je meer zichtbaar bent geworden en hiermee potentiële klanten aantrekt.

 

 

Binti Home

Souraya Hassan

Interieur stylist & online ondernemer


Sinds 2009 run ik mijn eigen bedrijf Binti Home. Ik was 20 jaar toen ik begon met ondernemen en in de afgelopen 12 jaar heb ik door heel veel dromen én vooral doen Binti Home tot een succesvol bedrijf weten te maken. Het ''geheim''? Altijd luisteren naar je gevoel en keuzes maken met je hart. Doen waar je echt blij van wordt en op die manier een leven creëren waar je van blij van wordt.

 

Als stylist en (online) ondernemer wil ik 1 ding: Anderen helpen om te wonen en werken vanuit het hart en zo vol kracht en positiviteit in het leven staan.   

 

Omdat ik zoveel mensen spreek die de stap niet durven te zetten om te gaan ondernemen besloot ik mijn kennis en ervaringen van de afgelopen 12 jaar te bundelen in dit online programma: Van droom naar authentiek bedrijf. Ik hoop met dit programma jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren om écht voor jezelf te kiezen en dat je gaat doen waar je blij van wordt. 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier geef ik antwoord op de meest gestelde vragen over mijn online programma.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan jouw vraag hieronder in het contactformulier.


Is dit programma geschikt voor mij?

Wat heb je nodig om deze cursus te volgen?

Voor dit online programma heb je een laptop/computer, smartphone of tablet nodig om de videos te bekijken. Het business journal (werkboek) ontvang je per post. Ook een goede camera of smartphone met fijne camera is belangrijk. Een notitieblok is altijd handig. Daarnaast staat per module beschreven welke eventuele extra tools je nodig hebt.

Hoe vaak ga je live en waar kan ik dat zien?

Krijg ik een factuur bij aankoop?

Wanneer start het online programma?

Ik heb geen Instagram, kan ik de cursus alsnog volgen?

Hoelang blijft het online programma beschikbaar?

Hoeveel kost het online programma?

Het online programma kost €299,- exclusief 21% btw. Deze week bestel jij jouw ticket met de feestweek korting voor €199,-  (Deze prijs is geldig t/m 5 september 2021) 

Deze online cursus is een onderdeel van Binti Home, www.bintihomeblog.com, kvk27352059 BTW-identificatienummer: NL001247611B03.

Je kan contact opnemen via info[@]binti-home.nl of bellen naar 06-39439410

Heb je een vraag? 


EMAIL

info@binti-home.nl

INSTAGRAM

@bintihome